Consells Reguladors (DOP's i IGP's)

Ves enrere IGP Cítrics Valencians

C/ Guillem de Castro, 51-8
46007
Valencia

Tel: 96 315 40 52 Fax: 96 315 51 93

info@citricosvalencianos.com
www.citricosvalencianos.com
Facebook:  @CValencianos
Twitter: @CValencianos
 

IGP són les sigles d'Indicació Geogràfica Protegida.
IGP "Cítrics Valencians" és una figura de qualitat dirigida pel seu Consell Regulador, format per 15 vocals que representen a totes les parts del sector citrícola de la Comunitat Valenciana.
És l'entitat que certifica aquells cítrics (taronges, mandarines i llimes) que són cultivats a la Comunitat Valenciana i complixen tots els requisits exigits, tant de garantia d'origen com de qualitat.
La IGP té dos grans objectius: la certificació i la promoció dels cítrics valencians.

Certificació

Les normes de qualitat que la IGP "Cítrics Valencians" exigix als agricultors i a les empreses envasadores inscrites en el seu registre, concedixen al consumidor un alt grau de confiança. Per a això es realitzen rigorosos controls tant en camp com en magatzems de condicionament i envasament.
En definitiva, certifica Origen i Qualitat.

Promoció

IGP "Cítrics Valencians" dóna a conéixer la seua labor mitjançant el llançament de campanyes de promoció dirigides tant als consumidors com als professionals de mercats majoristes i de la gran distribució. Per exemple, realitza degustacions de producte en supermercats i mercats majoristes, col·labora amb material promocional en col·legis, fires locals i nacionals, i sobretot, assistix amb estand propi a fires internacionals del sector de los fruites i hortalisses.