Estacions experimentals agràries

Estacions experimentals agràries

Geolocalització de les Estacions Experimentals Agràries

Servei de Transferència de Tecnologia a Moncada

Es troba ubicat en las instal·lacions de l'IVIA, en la Ctra CV-315, Km 10, 46113, Moncada (València)

Localització de l'STT a Moncada

Telèfon : 963 424 199

Les seues principals orientacions se centren en:

 • Les innovacions en el sector citrícola, amb el desenrotllament i experimentació de nou material vegetal, varietats de taronges i mandarines i nous patrons de cítrics, que permeten millorar la rendibilitat de les explotacions.
 • Les innovacions en els cultius tradicionals, olivera i ametler.

EEA Carcaixent

Carretera CV-5950 (Camí del Barranquet) 46740 - Carcaixent (València)

Localització de l'EEA de Carcaixent

Telèfon: 962 469 860

Les seues principals orientacions se centren en:

 • Les innovacions en el sector citrícola, amb el desenrotllament i experimentació de nou material vegetal, varietats de taronges i mandarines i nous patrons de cítrics, que permeten millorar l'eficiència de les explotacions.
 • El desenrotllament de l'agricultura ecològica, en particular la citricultura, el cultiu del caqui i l'horticultura, amb incidència en els cultius més representatius, com a canvi en el model productiu que permet oferir productes d'alta qualitat diferencial i millorar la rendibilitat de les explotacions.

EEA Elx

Carretera CV-855, Km. 1 (Carretera a Dolores) 03290 - Elx (Alacant)

Localització de l'EEA d'Elx

Telèfon: 966 907 980

Les seues principals orientacions se centren en:

 • Les innovacions en el sector citrícola, amb el desenrotllament i experimentació de nou material vegetal, amb especial interés en varietats de llima, de taronja i nous patrons de cítrics.
 • Les innovacions en el cultiu del magraner amb el desenrotllament i experimentació de nou material vegetal i adequació a les noves tècniques de cultiu.
 • Les innovacions en el sector hortícola amb incidència en les necessitats entorn de material vegetal i tècniques agronòmiques de cultiu de la carxofa.
 • El desenrotllament de l'horticultura ecològica, conservació de varietats hortícoles tradicionals (Pla de la Biodiversitat Agrícola Valenciana)

EEA Vila-real

Carretera CV-20, Km. 3 (Carretera Vila-Real - Onda) 12540 - Vila-Real (Castelló)

Localització de l'EEA de Vila-real

Telèfon: 964 520 308

Les seues principals orientacions se centren en:

 • Les innovacions en el sector citrícola, amb el desenrotllament i experimentació de noves varietats de clementines i nous patrons de cítrics, que permeten millorar l'eficiència de les explotacions.
 • El coneixement de cultius fruiters alternatius als cítrics, incloent innovacions d'espècies tradicionals de fruits secs.
 • El desenrotllament de l'agricultura ecològica com a canvi en el model productiu que permet oferir productes d'alta qualitat diferenciada i millorar la rendibilitat de les explotacions.

EEA Llutxent

Carrer Tomaset s/n. 46838 - Llutxent (València)

Localització de l'EEA de Llutxent

Telèfon: 962 249 993

Les seues principals orientacions se centren en:

 • Les innovacions en el sector frutícola, amb el desenrotllament i experimentació de nou material vegetal, així com la millora de tècniques de cultiu que permeten millorar l'eficiència de les explotacions.