La teua Oficina Comarcal Agrària - OCA
ELS PORTS. Morella/Vilafranca LA PLANA DE VINARÓS. Vinarós EL MAESTRAT. Vall d'Alba/Torreblanca L'ALCALATEN. Llucena LA PLANA BAIXA. La Vall d'Uixò LA PLANA ALTA. Vila-Real/Onda ALTO PALANCIA. Segorbe BAIX MAESTRAT. Sant Mateu LA RIBERA BAIXA. Cullera LA SAFOR. Gandia/Tavernes de la Valldigna VALLE DE AYORA. Ayora LA VALL D'ALBAIDA. Castelló de Rugat LA COSTERA. Xàtiva CAMP DE MORVEDRE. Sagunt L'HORTA NORD. Foios L'HORTA SUD. Aldaia CAMP DE TÚRIA. Llíria LOS SERRANOS. Chelva RINCÓN DE ADEMUZ. Torrebaja HOYA DE BUÑOL. Chiva REQUENA. Requena UTIEL. Utiel LA RIBERA ALTA. Carlet ENGUERA Y LA CANAL. Enguera L'HORTA SUD. Catarroja LA VALL D'ALBAIDA. Ontinyent LA RIBERA ALTA. Alzira EL COMTAT I L'ALCOIA. Cocentaina LA MARINA ALTA. Pego/Denia VINALOPÓ MITJA. Novelda L'ALT VINALOPÓ. Villena BAIX SEGURA. Orihuela/Almoradí CAMP D'ELX. Elx L'ALACANTÍ. Sant Joan d'Alacant LA MARINA BAIXA. Callosa d'En Sarriá/La Vila Joiosa

Sol·licita Cita Prèvia

Contacta amb nosaltres

A la Comunitat Valenciana, el Decret 250/1991, de 23 de desembre, del Consell de la Generalitat Valenciana, pel qual s'aprova el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Agricultura i Pesca crea les oficines agràries valencianes en els següents termes:

…."Es creen les Oficines de la Conselleria d'Agricultura i Pesca com a unitats administratives, territorialment desconcentrades, orgànicament adscrites a la Direcció General d'Innovació i Promoció Agrària, i funcionalment dependents de la Secretaria General i de les Direccions Generals en l'àmbit de les seues respectives competències. Corresponen a les Oficines de la Conselleria d'Agricultura i Pesca les funcions d'informació i assistència als agricultors, la seua formació i capacitació, la tramitació d'expedients si és el seu cas i la informació als seus Centres Directius superiors"……..

Actualment la Generalitat Valenciana compta amb 35 oficines comarcals agràries i set unitats territorials distribuïdes entre les tres províncies amb caràcter territorial comarcal

En les Oficines Comarcals Agràries es podrà sol·licitar informació general sobre els tràmits que es realitzen en els diferents serveis de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Tabla transparencia
Tràmit
GESTIÓ D'AJUDES
Instal·lació de joves
Modernització d'explotacions
Millora competitivitat i sostenibilitat explt. ramaderes
Millora de la producció i comercialització de la mel
Sol·licitud única de la PAC
Ajudes conjunturals
 
REGISTRES OFICIALS
R. Oficial de la Generalitat Valenciana
R. Explotacions prioritàries
R. General de la producció agrícola
R.  Explotacions ramaderes
R. Vitícola
R. Transportistes i mitjans de transport d'animals
R. Maquinària agrícola
 
MÉS TASQUES
Al·legacions al SIGPAC
Modernització d'explotacions
Estadístiques agràries
Qualitat sanitària de les explotacions ramaderes
Control del moviment ramader
Identificació bovina
Llicències de pesca recreativa
Seguretat Alimentària
Protecció fitosanitària
Informes i inspecciones
Informació general sobre tràmits i serveis de la conselleria
Formació professional

 

​El Servici de Coordinació d'Oficines Comarcals, dependent de la Direcció General de Desenvolupament Rural de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, és el responsable de la coordinació de les Oficines Comarcals Agràries, que estan repartides per tot el territori de la Comunitat Valenciana i acosten la gestió agrària a la ciutadania.

Posem en funcionament noves eines al servei de tot el sector agroalimentari.

  • ORDRE de 23 de desembre de 1993, de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, per la qual es regulen les funcions i l'estructura de les oficines comarcals.
  • ORDRE de 13 d'octubre de 1997, de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, per la que es modifiquen determinats aspectes de l'Ordre de 23 de desembre de 1993 que afecten l'àmbit territorial d'actuació de les oficines comarcals i la denominació de les unitats administratives que les integren.
  • ORDRE de 25 de març de 2003 de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, per la qual s'aprova la Carta de Serveis de les Oficines Comarcals d'Agricultura.
  • DECRET 146/2023, de 5 de setembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.
  • ORDE 3/2024, de 4 de març, de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, per la qual es desplega el Decret 146/2023, de 5 de setembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.