Marca MOLT DE GUST

Marca MOLT DE GUST

PRODUCTES DE QUALITAT DIFERENCIADA AGROALIMENTÀRIA I ECOLÒGICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA 


Molt de Gust és la marca paraigua creada per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana per a impulsar la promoció, el posicionament comercial i el consum dels productes de qualitat diferenciada agroalimentària i ecològics de la Comunitat Valenciana, protegir el patrimoni dels nostres productors i fomentar una cuina de producte i de relat. 

El distintiu de Molt de Gust distingeix a productes de qualitat diferenciada, certificats pels Consells Reguladors i el Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana per a garantir que es tracta de productes únics, de temporada, sostenibles, de qualitat i que conten històries quan t'asseus a la taula. 

La Comunitat Valenciana és una de les comunitats amb més productes agroalimentaris de qualitat diferenciada reconeguts, a causa de la gran varietat i diversitat del nostre territori. Som la major i millor rebost d'Europa.

L'eslògan ‘Quan la nostra gent dona el millor, la nostra terra ofereix el millor’ sintetitza el posicionament comercial d'una marca ancorada en els eixos arrels, agricultura ecològica, territori, diversitat i factor humà, que busca donar visibilitat i promoure el consum de les 20 figures de qualitat agroalimentària diferenciada reconegudes per la Unió Europea, entre Denominacions d'Origen Protegides (D.O.P.), Indicacions Geogràfiques Protegides (I.G.P.) i agricultura ecològica. 

El distintiu del cor garanteix l'origen i la singularitat de productes agroalimentaris, vins i begudes espirituoses lligats a un territori únic on conflueixen factors geogràfics, econòmics, polítics, socials, històrics i climàtics, cristal·litzats en el saber fer de moltes generacions. Un patrimoni de bon tracte a matèries primeres i productes arrelat en diferents zones de la Comunitat Valenciana  i que engloba una manera de produir aliments respectant els cicles naturals del sistema agrari i agroalimentari. 

Accés a la web: ací

Visibilitat nacional i internacional 

La marca Molt de Gust és present en les principals fires europees relacionades amb l'agricultura sostenible, l'alimentació ecològica i els productes de qualitat agroalimentària diferenciada. 

Per a participar en fires nacionals o internacionals amb l'estand institucional de la Generalitat Valenciana, entre ací.

Presència en xarxes socials.