CONTROL I CERTIFICACIÓ DE PLANTES DE FRUITERS

CONTROL I CERTIFICACIÓ DE PLANTES DE FRUITERS

Plantó de Cítrics

La producció de plantó de cítric per a ús en plantacions comercials ve regulada pel Reial Decret 929/1995, de 9 de juny, pel qual s'aprova el Reglament tècnic de control i certificació de plantes de viver de fruiters.

Plantó de Fruiter d'os i Llavor

El grup de FRUITER D'OS I LLAVOR engloba totes les espècies dels gèneres Malus (pomera), Pyrus (perera), Cydonia (codonyer) i Prunus (bresquilla, prunera, paraguaià, albercoquer, cirerer, ametler, nectarina, etc).

La producció de plantó de fruiter d'os i llavor per a ús en plantacions comercials ve regulada pel Reial Decret 929/1995, de 9 de juny, pel qual s'aprova el Reglament tècnic de control i certificació de plantes de viver de fruiters.

Plantó d'Olivera

La producció de plantó d'olivera per a ús en plantacions comercials ve regulada pel Reial Decret 929/1995, de 9 de juny, pel qual s'aprova el Reglament tècnic de control i certificació de plantes de viver de fruiters.

Plantons de Caqui, Magraner, Garrofera, Figuera, Noguera i Pistatxo

La producció de plantons de caqui, magraner, garrofera, figuera, noguera i pistatxo per a ús en plantacions comercials ve regulada pel Reial Decret 929/1995, de 9 de juny, pel qual s'aprova el Reglament tècnic de control i certificació de plantes de viver de fruiters.

 

Reglament tècnic de control i certificació de plantes de viver de fruiters