Reglaments específics de producció integrada a la Comunitat Valenciana - Portal Agrari
Reglaments específics de producció integrada a la Comunitat Valenciana
L'Ordre 44/2010, de 14 de desembre, de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, estableix la reglamentació de les produccions obtingudes per tècniques d'agricultura integrada i de les condicions d'autorització de les entitats de control i certificació. En el seu article 3 “Normes de producció i comercialització” s'indica que les reglamentacions per a cada cultiu s'establiran mitjançant resolució de la direcció general amb competències en matèria d'investigació i tecnologia agroalimentària, fixant així mateix els continguts mínims d'aquestes reglamentacions. Així mateix, la Disposició Final Primera d'aplicació de l'ordre faculta al director general competent en matèria de sanitat vegetal, per a dictar els actes, resolucions i instruccions que siguen precisos per a la seua aplicació.
Sobre la base d'això s'han establit les següents reglamentacions:
Cítrics
- Reglament pel qual s'establixen les normes per a la producció integrada de cítrics
- Modificació del reglament
- Criteris de compliment
Vinya
- Reglament pel qual s'establixen les normes per a la producción integrada en vinya
- Modificació del Reglament pel qual s'establixen les normes per a la producción integrada en vinya
- Criteris de compliment
Oliverar
- Reglament pel qual s'establixen les normes per a la producció integrada en oliverar
- Modificació del reglament 2008
Arròs
- Reglament pel qual s'establixen les normes per a la producció integrada en arròs
- Modificació del reglament 2010